Gallery P.O. BOX 51

P.O. Box 51 is dé top honderd aller tijden coverband uit de regio nieuwkoop (Zuid Holland). Deze band bestaat enige tijd en speelt allerlei lekkere nummers voor jong en oud! Alle soorten muziek komen voorbij. Dus voor ieder wat wils en altijd gezellig!

Over bands die ‘al een tijdje aan de weg timmeren’ gesproken…

Deze coverband viert volgend jaar zijn 20-jarig jubileum. Vele muzikanten zijn door deze band versleten. 3 zangers, 4 drummers, 2 bassisten, 4 gitaristen en een toetsenist. Nu denken we toch wel de juiste bezetting te hebben gevonden. Met hier en daar wat gastoptredens van zangeresjes, blazers, extra gitaristen, toetsenisten en zelfs een accordeonist weet P.O. Box 51 iedere keer weer een andere interessante act neer te zetten.

Maar zelfs de basis laat niets te wensen over...

Ooit (in een donkerbruin verleden) is de band begonnen als een Hardrockband die, toen de band van naam veranderde, plaats maakte voor een Bluesact. Nu vele jaren later heeft de blues grotendeels plaats gemaakt voor de lekkere hits van de TOP 100 Aller Tijden.

Wie onze nummers niet kent, luistert geen muziek is ons credo!

Met een diversiteit aan inspiratiebronnen speelt de band covers van o.a. Golden Earring, Prince, Herman Brood, Red Hot Chili Peppers, Kane, Black Crowes, BLØF, Live, De Dijk en zelfs Elvis Presley. Ieder lekker nummer wordt afgewisseld met… tja… een ander lekker nummer!!!

P.O. Box 51 verloochent zijn afkomst niet…

Ook speelt de band nog regelmatig de bluesnummers waarmee ze begonnen zijn. Op Bluesfestivals en de Blueskroegen laat de band zich van een andere kant zien. Met de oude meesters zoals: Walter Trout, Eric Clapton, ZZ-top, Buddy Guy, Steve Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Jeff Healey en Rory Gallagher voelt deze band zich nog steeds nauw verbonden.

De planken worden weer aan de kant geschoven…

Met Paul Hoogervorst en Ad Vergeer op de gitaar, Dennus Griffioen op drums, Walter van Koert en Esther Huisman op zang en Andre Blom op de Bass bent u verzekerd van een avond vol vrolijke, geweldige en prachtige nummers. Een stevig stukje muziek waarmee de planken van het podium even opzij geschoven worden. Komt dat zien!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn